Noi acuzații aduse de DNA lui Radu Mazăre

1284
5
Noi acuzații aduse de DNA  lui Radu Mazăre - mazare6-1403803239.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au extins cercetările cu privire la acuzațiile ce i se aduc primarului Radu Ștefan Mazăre. Astfel, pe lângă acuzația de abuz în serviciu, edilul Mazăre va fi cercetat și pentru infracțiunea de stabilire, cu intenție, a unei valori diminuate față de valoarea comercială reală, a bunurilor aparținând autorității publice. Procurorii fac cercetări, în acest sens, privind vânzarea, în 2007, a unui teren de aproape 12.000 mp, amplasat în stațiunea Mamaia, către o firmă privată.

Ieri dimineață, primarul Radu Mazăre a fost chemat la sediul DNA, pentru a-i fi aduse la cunoștință noile capete de cercetare. 

Comentează știrea

Miruna
27 iunie 2014
mare noutate

mazare daca pleci ia si cainii si zoo filii cu tine ca desi ai spusde 10 ori ca vei rezolva problema ai umplut orasul de maidanezi chiar si dupa noua lege

NELU
27 iunie 2014
OBSERVATIE

Cand vorbim ROMANESTE, dupa ce ne ghidam ? Dupa dictionar sau dupa cum foloseste limba romana lumea interlopa ?

Pardailan interlopu
27 iunie 2014
vorbim rumaneste

Dupe dectionar, mancatas!

Răspuns la: OBSERVATIE
Adăugat de : NELU, 27 iunie 2014
Cand vorbim ROMANESTE, dupa ce ne ghidam ? Dupa dictionar sau dupa cum foloseste limba romana lumea interlopa ?
Sab
27 iunie 2014
La inchisoare!!!!

De ce e inca liber???!!! Vreau sa-l vad dupa gratii si toata averea confiscata!!! Orasul Constanta si Mamaia sunt impanzite de clanurile aflate sub protectia mazare , sustinut bineinteles de sacosari si tigani!! Vreau sa respir....

maidanezul vigilent
30 iunie 2014
goIanuI NOSTRU

sper sa traiesc sa-I vad pe borfasuI asta din ferentari dupa gratii. idiotuI asta a spus ca a fost chemat Ia DNA ptca a tratat doua jurnaIiste de cateIe. bouI nu pricepe nicicum din ce motiv este cercetat. cauta scuze ca un copiI de gradinita. in fine, o sa-i vina randuI si Iui.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.847 secunde