Noi audieri în dosarul morţii Raisei. Șoferița care a surprins accidentul cu camera de bord ar fi şters imaginile

273
Noi audieri în dosarul morţii Raisei. Șoferița care a surprins accidentul cu camera de bord ar fi şters imaginile - gspqhxicblw3o-1644834575.jpg

Articole de la același autor

Șoferița care a surprins accidentul mortal provocat de un polițist din Capitală a fost chemată azi la audieri. Femeia a fost citată abia la o lună de la tragedie. Familia Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni susține că șoferița deține imagini de pe camera de bord. Deși erau probe esențiale în dosar, conducătoare auto le-ar fi șters.


La o lună de la accidentul rutier în care Raisa și-a pierdut viața, procurorul a dispus identificarea și audierea martorului-cheie, o şoferiţă care a surprins tragicul eveniment cu camera de bord, precum și ridicarea înregistrărilor video. Doar că, surpriză. Femeia ar fi spus că nu mai are acea înregistrare, că a șters imaginile de pe camera de bord pentru că „ocupa prea mult spaţiu”, scrie romaniatv.net

Audierea a fost un fiasco. Martora era interesată ca date despre ea să nu ajungă să fie cunoscute, nicidecum să să soluţioneze cauza pentru care era chemată. Informaţiile de zilele trecute par a fi reale în semnul în care nu că le-ar fi şters – sau poate că le-a şters în mod voit, nu ştiu – dar s-au suprapus imaginile de pe camera de bord aşa că singurele date pe care le mai avem au rămas la mine în telefon, respectiv o captură în care se vede Marina accidetată pe partea dreaptă a şoselei. Este singura imagine care a mai rămas conservată de la locul accidentului. Din declaraţie reiese faptul că era în spatele poliţistului, că ar mai fi fost şi alte maşini, una a făcut stânga, s-au îndepărtat de la locul accidentului. Era singura maşină din spatele poliţistului, erau probabil nişte imagini importante.

De la bun început de când a venit martorul acesta ne-am certat (…) noi comunicasem înainte şi am ajuns la această audiere tocmai pentru că martorul nu a vrut să pună la dispoziţie filmările. Filmările s-ar putea să fie compromise, să nu mai existe. (…) Se face un proces verbal şi se va ridica înregistrarea dacă mai există”, a declarat avocatul Adrian Cuculis la România TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6346 secunde