Noi rețineri în cazul jandarmilor agresați

552
2
Polițiștii de la Murfatlar au reținut, luni seară, alți doi indivizi care i-au agresat pe cei doi jandarmi, în seara zilei de 5 oc-tombrie, după o șicanare în trafic. Este vorba de Valentin Costea, de 29 de ani, și Claudiu Florin Săvulescu, de 25 de ani, ambii din Murfatlar. Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri au fost prezentați magistraților de la Judecătoria Constanța în vederea arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere.
Amintim că Ionuț Dieaconu, cel care a început scandalul și a dat tonul la agresarea și distrugerea autoturismului în care se aflau cei doi jandarmi, a fost arestat preventiv încă de acum cinci zile.

Comentează știrea

Anonim
12 octombrie 2011
Bull shit

Jandarmi in timpul liber. De ce nu se spune intr'un final realitatea??? Si de ce se face atata presiune pe cazul asta in care exista atata minciuna din partea autoritatilor? Intradevar a fost un scandal in trafic dar nici un caz talharie. De ce nu se vorbeste si despre "magariile" pe care le face comandantul oraslui Murfatlar in acest mare caz. Daca tot sunteti organ de presa competent ati putea investiga si ati putea castiga putina onoare din partea cititorilor. Va multumesc

anonim
14 octombrie 2011
jandarmii fundului

sa va ia naiba pe toti aia care comentati aiurea.ce apare la tv e o mare minciuna.sunteti niste retardati pt ca daca ati gandi mai bine va ti da seama ca presa face din tantar,armasar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde