Scene incredibile la Constanța / Jandarmi bătuți și tâlhăriți de un șmecher cu BMW

3383
8
Scene incredibile la Constanța / Jandarmi bătuți și tâlhăriți de un șmecher cu BMW - masinajandarmeriestatiereceptiep-1317929753.jpg

Violența în trafic a făcut din nou legea pe șosele, iar, de această dată, victime au fost doi militari ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța. Miercuri seară, în jurul orei 20.30, ei mergeau dinspre serviciu spre casă, moment în care un individ dintr-un BMW a ținut să le arate cine este stăpânul pe șosea și că Dacia Logan cu care cei doi jandarmi se deplasau în fața sa nu îi putea face față bolidului.
Totul a început în localitatea Valu lui Traian, când Ionuț Dieaconu, de 32 de ani, din Murfatlar, care se afla în spatele autoturismului Dacia Logan, condus de unul dintre jandarmi, i-a semnalizat să treacă de pe banda a doua pe cea de lângă trotuar, dar pentru că aceasta era ocupată de mașini parcate militarii și-au văzut mai departe de drum, ignorând semnalele șoferului din spatele lor. La ieșirea din Valu lui Traian, Dieaconu și-a arătat nemulțumirea prin amenințări și înjurături, iar când militarii au ajuns în Murfatlar, când au făcut stânga către localitatea Siminoc, au fost blocați de BMW-ul cu care se întâlniseră mai devreme. Mai mult, în spatele mașinii lor a oprit un alt autoturism de unde au coborât patru prieteni ai lui Dieaconu.
Plutonier major Marian Maftei și plutonierul Erchim Iusein s-au văzut dintr-o dată înconjurați și atacați.
Indivizii au folosit o bâtă și o sabie, lovind în luneta mașinii și agresându-i pe cei doi jandarmi. În momentul în care unul dintre aceștia și-a scos portofelul și a dat să se legitimeze, Dieaconu i l-a smuls și a fugit. Militarul a rămas astfel fără documente și suma de 240 de lei.
Primul lucru pe care l-au făcut jandarmii a fost acela de a solicita, prin 112, ajutorul Poliției. În scurt timp, BMW-ul a fost depistat în trafic și oprit. Ionuț Dieaconu a fost condus la sediul Poliției, unde, cu chiu, cu vai, a recunoscut că el a produs distrugerile la autoturismul celor doi jandarmi și că i-a agresat, el invocând însă că ar fi fost provocat de militari. În ceea ce privește prietenii care i-au sărit în ajutor, el nu a vrut să le dezvăluie anchetatorilor identitatea lor. Dieaconu a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru co-miterea infracțiunilor de distrugere și tâlhărie, urmând a fi prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Polițiștii spun că este doar o chestiune de timp până când cei patru complici ai lui Dieaconu vor fi prinși.
Pe de altă parte, oamenii legii susțin că agresorul reținut era cunoscut ca o persoană agresivă, fiind cercetat și într-un alt dosar pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.
Cei doi jandarmi au fost, miercuri noapte, la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.



Comentează știrea

mihai
7 octombrie 2011
eu

mai degraba zis cocalar cu bmw...un mare cioban

sofer
7 octombrie 2011
sunt curios

daca il aresteaza pe smardoiul asra cu bmw. cel mai probabil ca nu

Anonim
7 octombrie 2011
Minciuni

De ce va place sa scrieti numai ce auziti si nu va interesati care este adevarul? Jandarmii nostri sunt usi de biserica? Mai ales cei de la "Gruparea Mobila" care in timpul liber se cred D-zeu... Degeaba nu si'au luat bataie...... In fine in Romania ca nicaieri

jandarm
7 octombrie 2011
cum?

sa luati na-na de la un singur om mai zmeilor? o sa ramaneti cu sechele pentru ca a tipat la voi, v-a injurat ,v-a speriat zdravan, la naiba!

bruno
7 octombrie 2011
ptr nr 4

se vede treaba ca esti prost ca noaptea,nu ai citit,boule,ca au mai fost 4???

gogu
7 octombrie 2011
tara de c...t!

retinut...cercetat ...si nu prezinta pericol, ca atare este lasat in libertate. ma rog ca de astfel d scene sa aiba parte si magistratii nostri, sa vedem cum vor mai privi lucrurile din postura de victime. tara de cacat, justitie pe masura. unde esti tu tepes doamne!

George
18 octombrie 2011
Eu

Vb ca fraieri de cn nu trebuie stati in banca voastra carnati alterati ce sunteti .vai de mama voastra si tu ala kre zici ca e cocalar mai bn te`ai sterge la gura inainte sa mananci un rahat .prostane veziti de treaba.bv lui e smecher fii si tu dak te tine si toti ceilalti .pripasilor.

mario
22 noiembrie 2012
tiseti

george esti o gaina,sunt convins de asta si esti tare da numai intre femei.voi astia care va dati smecheri,da nu sunteti niciodata nu va luati de un barbat adevarat ,dar si atunci numai daca sunteti 10 -11.parte-n parte sunteni niste gaini,si mai cred ca tu o sa ajungi unde ti-e locul,la parnae FRAIERE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde