Noul BMW Seria 6 Coupe a ajuns la Constanța. Vezi cum arată

1245
1

Bavaria Motors a organizat în acest week-end la Mangalia în cadrul BMW Offshore Yachting Championship 2011, o nouă întâlnire între publicul constănțean iubitor al automobilismului și cel mai nou model BMW.
Întâlnirea a fost una cu atât mai incitantă cu cât Bavaria Motors a adus la malul mării ultima noutate a constructorului bavarez: BMW Seria 6 Coupe. Noul model, ajuns pentru prima oară în România, a impresionat, dacă mai era cazul, prin design, dotări si performanțe, motorizările expuse fiind 650i și 650i xDrive.

Profitând de o vreme mai degrabă de vară decât de octombrie, Bavaria Motors a luat cu asalt portul Turistic Mangalia încă de vineri, cu dublu scop: lansarea noii Seria 6 Coupe și test-drive cu cele mai noi modele BMW. Sute de persoane, invitați, clienți, curioși sau împătimiți ai mărcii germane de autoturisme, au participat la evenimentul organizat de Bavaria Motors. Acestia au putut face cunoștință cu noul BMW 650i xDrive, primul model din Seria 6 Coupe care beneficiază de tracțiune integrală. Cu un monstru sub capotă de 4.395 cmc și 407 cai putere, autoturismul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Cu toate aceste perfor-manțe, constructorul prevede un consum de 10,5 l/100km. Ca dotări opționale mai deosebite, amintim: controlul dinamic al amortizoarelor, sistem de acces confort, funcția Soft-Close pentru portiere, camera de luat vederi pentru mersul înapoi, tablou de bord cu finisare în piele, butoane de control cu finisare ceramică, faruri adaptive LED, faruri ceață LED, sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare și a schimbării benzii de rulare, cameră de luat vederi cu perspectivă panoramică, Head-up display, Internet, Sistem audio Bang& Olufsen, interfață audio USB, interfață muzică pentru smartphones,
etc.
Prețul noului model Seria 6 Coupe pleacă de la 64.800 euro, fără TVA.



Comentează știrea

Carina
3 octombrie 2011
Bravo!

Bravos Bavaria! Am fost acolo. A fost un eveniment minunat.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Și-a pus ștreangul de gât
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Tânără dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 0.35 secunde