Impact violent în intersecția de la Kaufland

1889
Impact violent în intersecția de la Kaufland - accidentrutier-1317586275.jpg
Un accident rutier care s-a petrecut, ieri dimineață, în jurul orei 5,30, la intersecția bule-vardelor IC Brătianu cu 1 De-cembrie 1918 s-a soldat cu rănirea a două persoane. Vinovat a fost un tânăr șofer care a pătruns pe culoarea roșie a semaforului.
Polițiștii de la Rutieră spun că Alexandru Lucaciu, de 23 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Audi, cu numărul de înmatriculare CT-88-PLX, și circula pe bulevardul IC Brătianu, dinspre strada Theo-dor Burada spre b-dul 1 Decembrie 1918, ajungând la intersecția bulevardelor Brătianu și 1 Decembrie 1918, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, intrând astfel în coliziune cu un autoturism marca Renault, cu numărul de înmatriculare B-84-GXC, condus de Sorin Mo-mescu, de 32 de ani. Acesta cir-cula pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre strada București spre bulevardul Ferdinand.
Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto Momescu și a pasagerului dreapta spate din mașina condusă de acesta, Eduard Vișinovschi, de 26 de ani, din Constanța.
Șoferul vinovat de producerea accidentului a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, el fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Alexandru Lucaciu s-a ales, deocamdată, cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident în serie, la Carrefour
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța, la un pas de tragedie!
Pagina a fost generata in 0.2702 secunde