Mărturia cutremurătoare a unei văduve:

Și-a visat moartea, iar a doua zi a fost ucis de o mașină

2803
1
Și-a visat moartea, iar a doua zi a fost ucis de o mașină - accidentmortalstatiekm45audi15-1317322441.jpg

Articole de la același autor

Au trecut mai bine de două luni de la accidentul groaznic care a avut loc în Valu lui Traian în care un bătrân de 73 de ani, Constantin Militaru, a fost omorât pe trotuar de un șofer care a adormit la volan, a pierdut controlul mașinii și l-a strivit pe om între gard și un alt autovehicul. Soția acestuia, Ileana Militaru, ne-a povestit, ieri, despre premonițiile pe care le-a avut bărbatul ei înainte cu doar câteva zile de a muri și despre lipsa totală de implicare de care a dat dovadă cel care i-a luat, pentru totdeauna, omul de lângă ea…


"Cu două nopți înainte mi-a zis că m-a visat în negru și că pe el îl alerga cineva să-l bată. Mi-a zis: "Lenuțo, te visez urât!"", ne-a povestit femeia plângând… "În dimineața aceea era extrem de tăcut. A ieșit cu câinele, eu îl așteptam cu mâncarea pe masă… Dar a venit șoferul ăla să omoare un om nevinovat! De atunci plâng zi și noapte, nu mă mai pot opri… Era un om atât de bun și muncitor! A făcut o grădină, o frumusețe… Pentru cine? Pentru ce… Ies afară și parcă-l văd cum vine cu brațele pline de cumpărături… ", ne spune femeia cu sufletul plin de durere.


Deși accidentul s-a petrecut din vina exclusivă a șoferului Daniel Vasile, din București, care, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, cu numărul de înmatriculare B-54-VXV, de oboseală, a ațipit la volan, a părăsit șoseaua, și l-a strivit pe bătrân între o altă mașină parcată pe trotuar și gard, acesta nu a ajutat absolut cu nimic familia îndoliată.


"Nici telefon, nici nimic nu a dat! Nu a contribuit la înmormântare nici măcar cu un leu! Deși l-a lăsat să moară ca un câine… Eu ce să fac cu o pensie de șapte milioane de lei (n.r. - vechi)? Cu cine să te lupți? Cu morile de vânt? La cine să cerem ajutor? Noi am plătit până și necropsia, vreo patru milioane de lei (n.r. - vechi)", ne-a povestit femeia disperată. În ceea ce privește desfășurarea anchetei în dosarul penal care a fost întocmit pe numele lui Daniel Vasile, inginer, din București, polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța continuă încă cercetările. Potrivit inspec-torului Cristina Vasile, în dosar a fost audiată persoana cercetată, cât și martorii care erau la fața locului. "De curând, a venit și rezultatul necropsiei. Dosarul urmează să fie trimis pe masa procurorilor, firește, cu propunerea ca inculpatul să fie trimis în judecată pentru ucidere din culpă", ne-a mai spus Cristina Vasile. Este însă foarte posibil ca cercetările să mai dureze, pentru că o expertiză tehnică solicitată, eventual, de avocați, ar putea să prelungească cercetările în acest dosar. Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de 23 iulie, în jurul orei 8.50. În accident a fost rănită și fetița șoferului, de doar opt ani. El a spus polițiștilor că a ațipit la volan, neștiind cum a ajuns să producă o astfel de nenorocire.

Comentează știrea

df
30 septembrie 2011
incredibil

ti se face pielea gaina. odihneasca-se in pace

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident în serie, la Carrefour
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța, la un pas de tragedie!
Pagina a fost generata in 0.4409 secunde