Cu ce se mai ocupă primarul Florin Mitroi

1034
1
Cu ce se mai ocupă primarul Florin Mitroi - mitroi-1317325152.jpg
Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, organizează, duminică, "Ziua Recoltei", pe deal la Valea Seacă. Cu această ocazie, el invită toți cetățenii să participe la spec-tacolul de muzică populară organizat cu ocazia încheierii sezonului agricol. În afară de spectacol, pe participanți îi așteaptă multe alte surprize, concursuri, prezentarea unor rase rare de animale și un foc de artificii. Mai exact, la spectacolul oferit de edilul localității vor cânta Steliana Sima, Ansamblul Doina, Trupa Albatros, Mariana Culda, Iancu Gana, Aidun, Mariana Edulescu, Ion Amititeloaie, Liliana Mitrana, Sorin Șuteu, Aurel Sava, Elena Giba și Gigi Luca.
Evenimentul va începe la ora 10.00 cu instalarea standurilor, urmând ca de la ora 12.30 să aibă loc deschiderea oficială. Spectacolul se va încheia la ora 21.15 cu un spec-taculos foc de artificii.

Comentează știrea

ion din valu
30 septembrie 2011
strazile bombardate din comuna

ai promis la mocageala de la iesirea la pasunat ,tot pe deal, ca repari enspe km de strazi, betivanii si betivancele au aplaudat cu foc, ca pe adi minune, gutza si salam la un loc, si gropile din strazi s-au inmultit si marit in adancimi si dimensiuni. Acum ce o sa mai promiti la flamanzii care o sa se catzere pe deal? Le dai mici, vin si...minciuni. Artistii astia renumiti plimba-i cu jeepul pe str Mihai Eminescu ca sa vada si ei de ce plateste comuna asta foc de artificii.La anu votam pe altii...Pa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2854 secunde