Anunț important pentru șoferi!

Noi străzi cu sens unic și semafoare în Constanța! Unde și când vor fi amenajate

12569
45

Articole de la același autor

În perioada următoare va avea loc o serie de schimbări importante în traficul rutier din Constanța. Pe două dintre cele mai importante străzi din municipiu vor fi instituite sensuri unice. De asemenea, în zonă va fi amplasat și un nou semafor. Schimbările sunt menite, spun polițiștii, pentru a fluidiza traficul și pentru a crea noi locuri de parcare.


Citește și Puncte de vedere. ALOOO, Poliția, de ce aiuriți circulația în Tomis Nord!?

Citește și VIDEO și FOTO / CUM SE POATE CIRCULA ÎN BURICUL CONSTANȚEILa ședința Comisiei de circulație a Primăriei Constanța din această lună s-a discutat și aprobarea unor măsuri menite a-i ajuta pe șoferii care întâmpină dificultăți în circulația pe anumite străzi. Astfel, polițiștii constănțeni au cerut aprobarea instituirii a două sensuri unice, unul pe strada Tulcei și unul pe strada Badea Cârțan. Concret, sensul unic de pe strada Tulcei va fi dinspre strada Ștefăniță Vodă către bulevardul Tomis, iar pe strada Badea Cârțan, dinspre bulevardul Tomis către strada Ștefăniță Vodă. Solicitările oamenilor legii au fost aprobate, astfel că se încep demersurile pentru amenajare. Cine nu se va conforma noilor reguli se va alege cu sancțiune contravențională.


Semafor în doi timpi 

De asemenea, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Badea Cârțan va fi amplasat un semafor, pentru a facilita circulația. Acesta a fost cerut de polițiști tocmai pentru că șoferii care vor circula pe bulevardul Tomis vor avea dificultăți în a pătrunde pe strada Badea Cârțan dacă nu ar fi acest semafor. Semaforul va fi în doi timpi, adică un timp va fi circulația pe bulevardul Tomis, din ambele sensuri, iar cel de-al doilea timp va fi circulația pe bulevardul Tomis, dinspre Tomis III către bulevardul Aurel Vlaicu și către strada Badea Cârțan. 


"Am solicitat aceste lucruri pentru că atât pe bulevardul Tomis cât și pe strada Badea Cârțan sunt foarte multe blocuri de locuințe cu multe autovehicule. De multe ori, autovehiculele sunt staționate pe trotuar și uneori chiar și pe carosabil, în dreptul celor staționate pe trotuar. Pe străzile Tulcei și Badea Cârțan, în anumite zone este imposibilă trecerea unui autovehicul pe lângă un altul. Pe lângă faptul că se creează un disconfort conducătorilor de autovehicule, am solicitat acest lucru pentru a lăsa o bandă de circu-lație, iar pe cealaltă să facem locuri de parcare. Semaforul va fi amenajat pentru a le facilita accesul celor care intră pe strada Badea Cârțan", a precizat comisarul Ciprian Sobaru, șeful Biroului Rutier Constanța. 


Cei care nu se vor conforma și vor circula pe interzis se vor alege cu amenzi. Sancțiunea pentru această abatere este de 2-3 puncte amendă și două puncte de penalizare. 


Comentează știrea

45 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
jiji
25 februarie 2015
beheeeehe

o mare porcarie. in loc sa faca parcari supraetajate in zona - spatiu e destul - o sa se aglomereze mai rau.

gogu
25 februarie 2015
cata prostie!!!!

sa inteleg ca vor fi 2 semafoare (unul la intersectia cu Tulcei si al doilea la intersectia cu Badea Cartan) la o distanta de 50-100 m unul de celalalt? daca mai pune si un sens giratoriu la tomis cu aurel vlaicu a rezolvat cu brio toata zona,,

Daniel
25 februarie 2015
sens giratoriu

Ar trebui amplasat un sens giratoriu la intersectia St. Voda cu A. Vlaicu. Cei care circula pe St. Voda si vor sa vireze la stinga, asteapta acolo o vesnicie, iar pericolul de accident este mare, pt. ca pe A. Vlaicu se circula cu viteza.

Daniel
25 februarie 2015
semafor

Ba sint chiar ... 300m, acolo unde zici tu 50-100.

Răspuns la: cata prostie!!!!
Adăugat de : gogu, 25 februarie 2015
sa inteleg ca vor fi 2 semafoare (unul la intersectia cu Tulcei si al doilea la intersectia cu Badea Cartan) la o distanta de 50-100 m unul de...
Pas taie
25 februarie 2015
V-am dat cu jet

Amaratilor de pe stefanita voda si imprejurimi. Haita din ghetou va fura, va injura, va scuipa, va calca in picioare in fiecare zi. Daca viitoare ori votati cum trebuie ori ii trimit pe tig ani sa va manance de vii.

job online de acasa
25 februarie 2015
job

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Oamenii au inceput deja sa lucreze! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pintea
25 februarie 2015
Nu este bine

De ce nu se largeste Tulcei la 4 benzi ,strada permite,iar pe Badea Cartan sa fie sens unic cum s-a propus ,fara semafor.Ar fi ceva similar Cismelei-sens unic ,Dobrila Eugeniu dublu sens. Toate masinile care vin de pe varianta cat si cele de pe Badea Cartan vor veni pe Tulcei iar la intersectia cu Tomis va fi jale .Cei care vin de la Ciresica din Tomis Nord vor face cu greu stanga pe Tomis datorita traficului intens care va fi pe Tulcei .Pentru a ajunge in parcarile de la blocurile mari de pe Tomis 5B,4B ,T-uri intrarea este prin Tulcei ce fac unde intorc pe Badea Cartan- pe str Murelor,cu 2 benzi dublu sens si masini parcate de o parte si alta a strazii sau trebuie sa merg 1 km pana la Stefanita Voda si sa intorc acolo. Totul este facut ca politia sa faca panda si sa amendeze oamenii cinstiti . Doamne aceasta perioada incepe sa semene cu anul 1989 cand autoritatile comuniste isi bateau joc de cetateni cum vroiau,iar ura oamenilor crestea pe zi ce trecea tocmai datorita arogantei si sfidarii cetateanului.

foxy
25 februarie 2015
...inutil

...așa s-a întîmplat și cu sensul unic de pe strada Flămînda: este încălcat zilnic în ciuda poliției locale prezente pe stradă. Nu știu dacă poliția locală are atribuții rutiere....

gigi
25 februarie 2015
bah da si voi

Sunteti culmea frate, cand sa face ceva sar toti ca de ce, pune semafor, de ce nu pune sens, cans pune sens de ce nu-i semafor, cand nu se face nimic, de ce nu se face, si tot asa. Sa stiti ca nu merge si cu ia-n cretz si cu sufletu-n rai. Cata carcota bai nu-ti vine sa crezi !

Adi
25 februarie 2015
Nu este bine

Nu este bine deoarece pentru cei din zona vor fi costuri suplimentare ( combustibil , bani taxi , timp ) si ma indoiesc ca autoritatile statului , cei cu girofar si sirena , vor ocoli str Tulcei daca au treaba la Sectia 2 politie , fie ca vin sau plesca de acolo ! Exemplu : pentru a chema un taxiu la jumatatea strazii Tulcea , se face un ocol forte mare , la fel pentru Badea Cartan iar cei ce locuiesc in zona si au masini cheltuelile se maresc . Explicatia Politiei rutiere e o mare vrajeala ! Pentru ziarist : DOCUMENTATI-VA !

45 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3388 secunde