NOU SCANDAL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC! Învățător acuzat că ar fi bătut o elevă de 9 ani

202
NOU SCANDAL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC! Învățător acuzat că ar fi bătut o elevă de 9 ani - scoalacopii86519100-1507279975.jpg
Poliția și conducerea școlii din Viișoara, județul Botoșani, au început o anchetă, după ce o fetiță de 9 ani a reclamat faptul că a fost lovită de mai multe ori de un învățător. Anul trecut, dascălul a fost schimbat din funcția de director, după o reclamație similară, scrie realitatea.net


Polițiștii din Botoșani s-au autoseziat și au început cercetările penale după ce o fetiță de 9 ani, elevă la școala din Viișoara, ar fi fost agresată în timpul orelor de învățător.

O altă anchetă a fost declanșată și de instituția de învățământ.

Eleva de clasa a doua a reclamat faptul că a fost lovită de mai multe ori de învățător. Fetița s-a plâns mamei că a fost lovită în timpul orelor și refuză să mai meargă la școală, un incident similar având loc și anul trecut.

"M-am dus după ea la școală și când a ieșit m-a luat în brațe și-a început să plângă, spunându-mi că a fost bătută. Nu pot să o duc dimineață la școală, plânge, plânge că o bate iar învățătorul și o lovește de perete cu spatele", a spus Rodica Tănase, mama fetiției agresate.

Femeia spune că problemele au început încă de anul trecut, când fetița a povestit părinților că învățătorul ar fi lovit un alt copil. Și atunci fetița ar fi fost agresată de învățător pentru că a spus acasă ceea ce se întâmpla la școală, iar în urma reclamațiilor făcute de mamă, dascălul a fost schimbat din funcția de director al unității de învățământ.

Anul acesta, scena s-ar fi repetat, iar mama a depus o nouă plângere la conducerea școlii.

"Școala a inițiat o comisie de cercetare disciplinară, urmând ca rezultatele anchetei să ne fie comunicate și nouă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Botoșani, Ciprian Manolache.

Învățătorul acuzat susține că nu este adevărat ceea ce spune fetița.Pagina a fost generata in 0.5545 secunde