GROAZĂ la un meci de fotbal, la Constanța. Un suporter a intrat cu iataganul pe teren, copiii plângeau. Unde era poliția?

10962
1
GROAZĂ la un meci de fotbal, la Constanța. Un suporter a intrat cu iataganul pe teren, copiii plângeau. Unde era poliția? - scandalfotbal-1506340876.jpg

Articole de la același autor

Panică la meciul de fotbal dintre echipele Speranța Nisipari și CS Peștera, programată în etapa a Vl-a a Ligii a V-a. Spectatorii și fotbaliștii au trecut prin momente de groază după ce un grup de agitatori amețiți de aburii alcoolului fluturau bâte și cuțite ca și cum s-ar fi pregătit de război.

Prezent la meci, primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, a povestit că nu a mai trăit așa ceva în viața lui.

"Pe parcursul celei de-a doua reprize, meciul a fost întrerupt de mai multe ori, deoarece unul dintre agitatori alerga cu un iatagan în mână prin teren. Mai mulți copii au izbucnit în lacrimi și s-au ascuns pe unde au apucat. Nu a existat nicio măsură de securitate la stadion, iar poliția a venit tardiv, după încheierea partidei. Din respect pentru competiție, s-a luat decizia continuării meciului până la fluierul final, deși ar fi fost logic să abandonăm și să părăsim un teren care ar fi putut deveni scena unei tragedii", declarat Marius Petre.

Mai multe detalii, în ediția de mâine a ziarului "Cuget Liber".

Comentează știrea

Suporter
25 septembrie 2017
Fără violență

În momentul când primarul e bătăuș de arbitri și instigator la violență împreună cu fisu ...e regretabil ce se întâmplă în satele constănțene în anul de grație 2017

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde