Nouă tineri prinși cu droguri pe litoral

983

Articole de la același autor

Nouă tineri au fost depistați de polițiștii de combatere a criminalității organizate constănțeni, în cursul unor acțiuni desfășurate în acest week-end, în stațiunea Mamaia, având asupra lor droguri destinate consumului propriu.
Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Constanța, sprijiniți de polițiști ai IPJ Constanța și jandarmi din cadrul IJJ Constanța au acționat în stațiunea Mamaia, în perioada 5-7 august, pentru prevenirea și combaterii traficului de droguri pe litoral.
La locul de desfășurare a unui festival, polițiștii au depistat nouă tineri, cu vârste între 16 și 30 de ani, care dețineau, în vederea consumului, propriu 9 grame canabis, 14 țigări cu conținut de canabis, confecționate artizanal (joint) și un comprimat ecstasy.
Împotriva acestora s-a dispus întocmirea de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fapte prevăzute și pedepsite de art. 4 alin 1 și 2 din Legea 143/2000 cu pedepse cuprinse de la 6 luni la 5 ani închisoare sau cu amendă.
Cercetările se continuă de către procurorii D.I.I.C.O.T, cu suspecții în stare de libertate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 August 2011
Stire din Eveniment : Trafic infernal pe litoral
Pagina a fost generata in 1.5033 secunde