Nu le-a mers! Cum au încercat doi marocani să intre ilegal în România

188
Nu le-a mers! Cum au încercat doi marocani să intre ilegal în România - 1631806331947366467-1673702293.jpg

Articole recomandate

Doi cetăţeni marocani au fost depistaţi, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, ascunşi într-un camion care transporta autoturisme din Turcia pentru Ucraina.


"Astăzi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat controlul specific asupra unui camion, condus de un cetăţean turc, în vârstă de 46 de ani, care transporta două autoturisme din Turcia în Ucraina. Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că semiremorca camionului avea sigiliul asigurator rupt. În urma controlului amănunţit efectuat în interiorul semiremorcii, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit ascunse două persoane de sex masculin. La cercetări a fost stabilit faptul că cele două persoane descoperite sunt cetăţeni marocani, ambii cu vârste de 24 de ani", a precizat un comunicat al ITPF Giurgiu.


Persoanele în cauză au declarat poliţiştilor de frontieră că s-au urcat în camion, pe teritoriul Turciei, fără ca şoferul să cunoască acest aspect.


Conform protocolului româno - bulgar, la frontieră, cei doi cetăţeni marocani, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde