O adolescentă de 15 ani este dată dispărută de o lună. Poliția cere ajutorul populației să o găsească

4917
O adolescentă de 15 ani este dată dispărută de o lună. Poliția cere ajutorul populației să o găsească - fata-taiata-1684851097.jpg
O minoră de 15 ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat de acasă în data de 23 aprilie, în jurul orei 23.00, și nu a mai revenit. Poliția municipiului Cluj-Napoca cere ajutorul oamenilor să o găsească.


„La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că minora Baraian Roxana Sorina, în vârstă de 15 de ani, a plecat la aceeași dată, în jurul orei 23.00, de la locuința situată în comuna Viișoara, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, transmite IPJ Cluj.


Semnalmente: înălțime aproximativă 1.60 m, greutate aproximativă 55 kg, păr de culoare blond, față ovală, ochi căprui.
La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu bluză de culoare maro, pantaloni tip blugi de culoare albastră cu tăieturi la nivelul genunchilor și adidași de culoare albă.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Adolescentă dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 0.3052 secunde