O elevă de 14 ani a căzut de la etajul 3 al liceului în care învață. Gestul, după o ceartă în familie

17684
O elevă de 14 ani a căzut de la etajul 3 al liceului în care învață. Gestul, după o ceartă în familie - elev69224200-1678964447.jpg
Pompierii clujeni au intervenit joi dimineață pentru a salva o elevă de 14 ani care s-ar fi aruncat în gol de la etajul trei al școlii în care învăța. Aceasta a fost, apoi, preluată de un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la spital.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, când un trecător a sunat la 112 anunțând că o persoană ar fi căzut de la un etaj al Liceului George Coșbuc.

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au sosit primii la fața locului, oferindu-i elevei primul ajutor.

Ulterior, aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj de ambulanță, pentru investigații de specialitate.

Din fericire, eleva a fost mereu conștientă și cooperantă cu salvatorii, iar viața acesteia nu este, în acest moment, pusă în pericol.


Potrivit unui martor, citat de europafm.ro, se pare că eleva s-ar fi aruncat în gol de pe un geam situat la etajul trei al liceului, după ce a rămas singură în clasă, colegii ei participând la acțiuni în cadrul programului Școala Altfel.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul, au transmis polițiștii imediat după producerea incidentului.

Din primele informații se pare că eleva a recurs la acest gest după o ceartă anterioară în familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8522 secunde