O explozie puternică s-a produs la combinatul Mechel din Târgoviște!

232
O explozie puternică s-a produs la combinatul Mechel din Târgoviște! - explozielafabricadecheresteaneam-1353937272.jpg

Un muncitor al combinatului Mechel din Târgoviște a fost rănit, în urma unei explozii produse la un turn de răcire al fabricii. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, transmite Mediafax.


Bărbatul rănit în explozie a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală.

 Potrivit reprezentanților ISU Dâmbovița, primele date arată că explozia a avut loc la o conductă de oxigen a unui turn de răcire al combinatului, deflagrația nefiind urmată de incendiu.


"Am fost anunțați prin 112 despre o deflagrație la combinatul Mechel din Târgoviște și ne-am deplasat de urgență la fața locului. Din primele cercetări, se pare că explozia a avut loc la un turn de răcire din această societate, mai exact la o conductă de oxigen a turnului. Noi asigurăm zona în continuare, cu două autospeciale ale pompierilor militari, iar la fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, maior Eduard Țelea, citează aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7848 secunde