GALERIE FOTO / Pericol de explozie pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu

203

În această dimineață, pompierii constănțeni au intervenit, pe str. cpt. Dobrilă Eugeniu, unde o butelie a luat foc în apartamentul a doi bătrâni.


Pe la ora 10,30, printr-un apel disperat la 112 o femeie anunța că, în momentul în care soțul ei a testat cu chibritul butelia pe care abia o schimbase la aragazul din casă aceasta a luat foc. Deși au încercat să stingă flăcările punând pe butelie mai mutle cârpe îmbibate cu apă, incendiul nu a putut fi stins.


Bătrânul, intuind pericolul care-i paște, atât pe ei, cât și pe ceilalți locatari ai blocului, a luat butelia în brațe și a coborât în fugă cu ea pe scări de la etajul trei. Între timp, soția sa a sunat la pompieri, iar aceștia, cu rapiditate, au ajuns la fața locului. Militarii au stins flăcările și au îndepărtat pericolul.


Pompierii recomandă cetățenilor să nu "testeze" buteliile, atunci când le schimbă, cu chibritul, ci cu clăbuc de la săpun. Este o soluție mult mai simplă și fără riscul de a-și pune atât viața lor, cât și a altora, în pericol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2963 secunde