Suspect de înșelăciune, din Tulcea, găsit la Constanța cu o armă asupra sa

194
Suspect de înșelăciune, din Tulcea, găsit la Constanța cu o armă asupra sa - perchezitiicugetliberro63432800-1353674131.jpg

Un bărbat, din Tulcea, suspectat că a înșelat o societate comercială și a creat un prejudiciu de peste 230.000 de lei a fost prins de polițiști. În momentul identificării, acesta deținea, fără drept și o armă asupra sa.


Polițiștii ai Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au identificat, pe raza municipiului Constanța, pe Vasile B., de 30 de ani, din municipiul Tulcea, suspectat că în luna august 2012, folosind un nume fals și calitatea falsă de reprezentant al unei firme din Constanța, ar fi achiziționat de la o societate comercială din comuna Horia, județul Tulcea peste 65.000 de kg semințe floarea soarelui și peste 72.000 de kg grâu, fără a achita prețul mărfii.


Prejudiciul cauzat furnizorului prin efectuarea acestor operațiuni este estimat la peste 230.000 de lei.


În momentul identificării, bărbatul deținea un pistol cu gaze și un număr de 4 cartușe, dar din verificările efectuate de polițiști a reieșit că Vasile B.nu figurează ca fiind autorizat sa dețină, să poarte și să folosească nicio categorie de arme.
Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și port de armă neletală fără drept.


Suspectul a fost reținut în baza unei ordonanțe de reținere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9702 secunde