Și-a anunțat concubina prin SMS că o va ucide. Apoi a înjunghiat-o de 18 ori!

259
Și-a anunțat concubina prin SMS că o va ucide. Apoi a înjunghiat-o de 18 ori! - cutitkaresuando-1351872889.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din județul Harghita a fost reținut astăzi de procurorii din Covasna, el fiind suspectat că și-a ucis concubina cu 18 lovituri de cuțit, crima având loc într-o garsonieră din Sfântu Gheorghe în care se aflau, la acel moment, și cele două fetițe ale victimei.

După examinarea cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că victima avea 18 plăgi înjunghiate. Potrivit Parchetului, proprietara apartamentului a primit, joi, pe telefonul său mobil un mesaj de pe telefonul victimei, care avea următorul conținut: "Tu urmezi". Principalul suspect era Marton Albert, concubinul victimei, cei doi nelocuind împreună.


Bărbatul avea telefonul mobil care aparținea victimei, astfel că el a fost localizat, fiind găsit vineri dimineață, sub un pod din municipiul Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. Potrivit sursei citate, bărbatului i s-a adus la cunoștință învinuirea, el fiind reținut și urmând ca Parchetul să propună Tribunalului Covasna arestarea sa pentru omor deosebit de grav.


Potrivit Poliției, cei doi formau un cuplu de circa patru ani, iar victima a încercat să îl părăsească pe bărbat după ce a fost agresată în mai multe rânduri de acesta, informează realitatea.net.


Citește mai mult......

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat un parfum dintr-un supermarket
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe acoperiș!
Pagina a fost generata in 0.589 secunde