Crimă teribilă într-un apartament din București! Un bărbat a fost omorât, iar fiica sa, înjunghiată de soț!

246
Crimă teribilă într-un apartament din București! Un bărbat a fost omorât, iar fiica sa, înjunghiată de soț! - cutit06af5baae4c3253b3dcb16-1351870428.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din București și-a ucis socrul cu o lovitură de cuțit în inimă, după care și-a înjunghiat de mai multe ori soția. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.


Incidentul s-a produs într-un apartament din Sectorul 6 din București. Totul a pornit de la o ceartă între cei doi soți, care se află în proces de divorț, iar în momentul în care tatăl femeii a intervenit în discuție, bărbatul a luat un cuțit și l-a înjunghiat mortal, direct în inimă, informează rtv.net, citat de libertatea.ro.


 Apoi, bărbatul s-a năpustit asupra soției, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori în diverse zone ale corpului.

Poliția, alertată de vecini, a ajuns la fața locului, unde l-a reținut pe ucigaș, care a fost dus la secție pentru audieri și care, cel mai probabil, va primi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Criminaliștii au strâns probe de la locul crimei, care vor fi folosite în anchetă. Bărbatul a fost reținut și este audiat la această oră de polițiști.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0968 secunde