O fată de 17 ani, găsită înecată în Canalul Dunăre-Marea Neagră

1218
O fată în vârstă de 17 ani a fost găsită, ieri dimineața, în jurul orei 6, în canalul Dunăre-Marea Neagră. Oamenii legii au scos-o imediat din apă, însă minora era deja decedată.
Potrivit polițiștilor de la Transporturi, Ionela Nicoleta P., de 17 ani, din Medgidia, a fost găsită, înecată, în Canalul Dunăre-Marea Neagră în zona podului rutier din oraș. Oamenii legii au fost anunțați de o persoană care a văzut trupul fetei plutind în apă, la fața locului sosind imediat și o echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Cu ajutorul unei bărci pneumatice, pompierii au scos trupul minorei din apă, însă medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Fata nu avea asupra ei niciun act de identitate sau vreun bilețel de adio, așa că identificarea s-a făcut după câteva ore.
Încă nu se cunosc împrejurările în care trupul Ionelei a ajuns în apele canalului sau dacă este vorba de suicid, crimă sau un accident.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga cimitirului central pentru efectuarea necropsiei, urmând ca polițiștii să demareze o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6993 secunde