O femeie a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

272
1
O femeie a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren - anbnjnc9ntgwjmhhc2g9yjjjzwnjytji-1516625933.jpg

Articole recomandate

Grav accident luni după-amiază, în Oșorhei, la câțiva kilometri de Oradea. O femeie de 67 de ani a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren care circula între Cluj-Napoca și Oradea.


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13, la trecerea peste calea ferată aflată la ieșirea din Oșorhei spre Alparea. Mașina condusă de un bărbat de 73 de ani a fost lovită în plin de locomotivă și aruncată în șanțul din apropiere.

"Din păcate, pasagera în vârstă de 67 de ani a decedat în urma acestui accident. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 Oradea pentru a scoate trupul din mașină", a confirmat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU "Crișana".

Șoferul de 73 de ani a reușit să iasă din mașină și a primit primul ajutor de la medicii SMURD și de la paramedici. Din primele investigații, se pare că a suferit multiple contuzii și un tramatism cranio-cerebral.

Polițiștii fac investigații pentru a stabili cum s-a produs accidentul, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Boeriu Catalin
30 ianuarie 2018
Daune accident

Pot ajuta la recuperarea daunelot pentru victime si urmasii acestora https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/ Boeriu Catalin 0720 947 252

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6435 secunde