O femeie a murit, iar o adolescentă a fost rănită, după ce un autoturism le-a lovit în plin

128
O femeie a murit, iar o adolescentă a fost rănită, după ce un autoturism le-a lovit în plin - femeieucisadeomasinalacostestifo-1485776254.jpg

Articole recomandate

O femeie și-a pierdut viața, azi, după ce a fost lovită de un autoturism pe drumul comunal din localitatea Costești, comuna Răchiți.


Femeia, în vârstă de 75 de ani, circula în apropiere de axul drumului, întrucât pe margine era gheață. Aceasta era însoțită de o cunoștință, care era însă mai în față.

Într-o zonă unde este o ușoară curbă la stânga, femeia de 75 de ani a fost izbită violent de un autoturism înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta. De asemenea, o adolescentă de 15 ani, care circula pe marginea drumului, a fost acroșată, scrie stiri.botosani.ro

Impactul a fost atât de puternic, încât femeia de 75 de ani, Elena M., a fost aruncată într-un șanț de unde nu s-a mai ridicat. Imediat după impact, șoferul nu a mai putut controla mașina și s-a oprit într-un gard, la câțiva metri de locul unde a accidentat-o pe femeie.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a ajuns în scurt timp la locului accidentului, fiind începute manevrele de resuscitare. Femeia a fost resuscitată chiar în șanțul în care a fost aruncată, sub ochii localnicilor îngroziți de cele petrecute.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, rănile suferite în urma impactului fiindu-i fatale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7781 secunde