O femeie își caută fiica dispărută de 10 zile

451
În cursul zilei de luni, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost anunțați de Maria Dumitru că fiica ei a plecat de acasă și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Femeia le-a spus oamenilor legii că pe 29 mai, în jurul orei 14,00, fiica ei, Dorina Dumitru, de 14 ani, a plecat la magazinul din apropierea casei și nu s-a mai întors.
Din primele verificări s-a stabilit că minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită în municipiul Constanța, în zona Gării, a Autogării, în zona Pieței Tomis 3 sau la pasajul magazinului Tomis, seara deplasându-se la adăposturile de noapte din orașul Constanța.
Minora are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, greutate 50-55 de kilograme, ten deschis, culoarea ochilor căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală. La data dispariției avea blugi negri, bluză de culoare negru cu alb, pe cap purta un fes de culoare gri închis și în picioare papuci roșii.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6159 secunde