O femeie și fiica ei de un an, rănite într-un accident rutier

505
1
O femeie de 31 de ani și fiica ei de doar un an au fost rănite, ieri, într-un accident rutier care a avut loc în Constanța.

Polițiștii de la Rutieră spun că, în jurul orei 10, Toader Pichineriu, de 44 de ani, care conducea un autoturism marca Renault, pe strada Oborului, ajungând la intersecția cu strada București, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Renault, condus de Nilghiul Normambet, de 25 de ani. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un Fiat ce se afla parcat.

În accident, au fost rănite Simona Antonescu, de 31 de ani, și fiica ei, de doar un an, pasagere în primul autoturism.

Comentează știrea

iani
28 iunie 2012
RECTIFICARE VA ROG !

GRESIT ! omul se asigurase intrase frumos iar meganu` lui aia venea cu viteza mare si a intrat in dansii drept in spate in dreptul copilului ! masina cu copilul foarte mare (suv sau jeep nu stiu ce era ) s-a rostogolit la impact ! cu asa mare viteza i-a lovit fata care vorbea la volan cu mamaisa. ca copilu dupa ce s-a oprit masina din rostogolit era aruncat la doi metri de masina pe jos si nu misca ! nenorocita aia cu meganu e de vina !

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Prins fără permis la volan
Pagina a fost generata in 1.2754 secunde