O fetiță de 13 ani, căutată de o lună de zile de părinți și polițiști

596
O fetiță de 13 ani, căutată de o lună de zile de părinți și polițiști - 029a28219b3580d8496e73f1f16fc60c.jpg

Articole de la același autor

O adolescentă a dispărut de acasă la începutul lunii august fără să dea, până în prezent, niciun semn de viață familiei.
În cursul zilei de 5 august, polițiștii din Cumpăna au fost sesizați de Victoria Tămâianu, de 44 ani, din Cumpăna, că fiica sa, Ramona Cristina Tămâianu, de 13 ani, din localitate, a dispărut.
Femeia le-a spus oamenilor legii că, la data de 1 august, în jurul orei 17,00, fata a plecat de acasă motivând că se duce la plimbare prin localitate, împre-ună cu mai mulți prieteni. De atunci, ea nu a mai revenit la domiciliu, dar nu a dat nici măcar un telefon pentru a le spune unde se află.
Drept urmare, polițiștii au început cercetările și, inițial, au avut indicii că adolescenta ar fi plecat cu un băiat pe care-l iubea. Cu toate acestea, după ce au văzut că zilele trec iar fata nu dă niciun semn de viață, s-au alarmat și au făcut publice semnalmentele ei.
Ramona Cristina Tămâianu are o înălțime de aproximativ 1.55 metri, o greutate de 55 de kilo-grame, constituție atletică, ochi căprui, păr drept, șaten și lung.
Minora nu are semne particulare. În momentul dispariției, ea purta un maiou de culoare negru, pantaloni negri tip sport, papuci negri, lăcuiți.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9086 secunde