O fetiță s-a electrocutat într-un parc, la locul de joacă. Poliția face cercetări pentru vătămare corporală din culpă

338
O fetiță s-a electrocutat într-un parc, la locul de joacă. Poliția face cercetări pentru vătămare corporală din culpă - ofetitasaelectrocutatintrunparcd-1691497834.png

Articole de la același autor

O fetiță care se juca într-un părculeț din sectorul 6 din București s-a electrocutat luni seara. Surse din poliție spun că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Parcul a fost evacuat, potrivit Digi24.


“La data de 07.08.2023, în jurul orei 20.55, polițiștii Secției 20 Poliție au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în părculețul de joacă pentru copii, situat pe str. Tabla Buții, Sector 6, o fetiță care se juca, s-a electrocutat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au constatat faptul că minora se afla într-o ambulanță, unde i se acordau îngrijiri medicale. Martorii oculari au relatat faptul că minora s-a urcat pe un gărduleț metalic, care delimita parcul și, în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, a fost electrocutată. La acest moment, minora este conștientă și a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu. Parcul a fost evacuat de către polițiști. De asemenea, s-a solicitat prezența unei echipe Enel, pentru verificarea tuturor stâlpilor de iluminat din parc. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4916 secunde