O menajeră din Constanța a "curățat" proprietara de 15.000 lei

520
O menajeră din Constanța a
O femeie din Constanța a angajat, în luna noiembrie a anului trecut, o menajeră pentru a avea grijă de apartamentul în care locuia. Doar că, peste câteva luni de la angajare, proprietara locuin-ței a sesizat că-i dispar sume de bani din casă și a început să de-vină din ce în ce mai suspicioasă față de menajeră. 


Suspiciunile femeii au fost confirmate în urmă cu două zile, când menajera a fost filmată cu un laptop, în timp ce sustrăgea o sumă de bani dintr-un sertar. 


Timp de trei luni, menajera ar fi sustras din locuința femeii care a angajat-o mai multe sume de bani. Pe data de 3 mai, la ora 14:00, proprietara locuinței s-a decis să depună plângere în acest sens.


Acum, polițiștii Secției 2 cerce-tează în stare de libertate o femeie, în vârstă de 32 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost angajată din luna noiembrie 2015 ca menajeră la locuința persoanei vătămate, iar în perioada 1 martie și 3 mai 2016, în mod repetat, ar fi sustras din locuință diverse sume de bani. Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz, femeia fiind bănuită că ar fi sustras până acum aproximativ 15.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4023 secunde