O minoră din Cumpăna a lăsat un bilet de adio și a plecat de acasă

152
O minoră din Cumpăna a lăsat un bilet de adio și a plecat de acasă - disparuta-1369904517.jpg
Polițiștii din Cumpăna o caută pe Nicoleta Georgiana Mincă, de 14 ani, din localitate. Adolescenta a plecat de acasă miercuri, 29 mai, fără a mai reveni acasă. Aceasta le-a lăsat părinților un bilet de adio, în care le-a scris că pleacă de acasă pentru că nu mai suportă atmosfera tensionată din familie. De asemenea, tânăra a mai scris că pleacă la Cluj, fără a da alte detalii, și că nu vrea să fie căutată. 

Minora nu este la prima abatere de acest gen. Pe 21 mai, aceasta a fugit de acasă, fiind găsită, două zile mai târziu, pe raza municipiului Constanța de către polițiști.

Adolescenta are 1.60 - 1.65 metri înălțime, 45 de kilograme, constituție astenică, păr blond, lung până în zona umerilor, tuns cu breton în față, ochi albaștri, cu pistrui în zona pomeților și a nasului. Fata are două găuri în urechea dreaptă, însă nu poartă cercei.

Când a plecat de acasă, minora purta o geacă tip blue-jeans, colanți negri și sandale maro cu flori. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3897 secunde