Caz șocant în județul Constanța

O minoră violată de tată a încercat să se omorare

1085
O minoră violată de tată a încercat să se omorare - minoraabuzata-1318012641.jpg
Clipe de coșmar pentru o fată de 12 ani care locuiește cu familia fratelui ei, la Darabani. Minora a făcut plângere la Poliție, la începutul acestei luni, în care își acuză tatăl că a violat-o în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2011. Pentru că părintele ei a fost de negăsit, iar afirmațiile ei trebuiau coroborate și cu alte dovezi, fata a fost examinată de medicii de la Serviciul de Medicină Legală Constanța. Rezultatul a fost că ea prezintă o deflorare mai veche, neputându-se preciza data producerii ei.
Până să se ajungă la o concluzie în această anchetă, fata, probabil cuprinsă de disperare, a încercat, în seara zilei de joi, să-și pună capăt zilelor, înghițind o substanță toxică, probabil diluant sau clor, spun polițiștii.
Copila a fost transportată la Spitalul din Mangalia, apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i s-au făcut spălături stomacale și a fost stabilizată.
De partea cealaltă, polițiștii spun că se efectuează cercetări față de Costică Ciochină, de 40 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și incest, numai că, de când a fost depusă sesizarea și până în prezent, bărbatul nu a fost de găsit pentru a răspunde acuzațiilor aduse de propria fiică. Prin urmare, el este căutat de oamenii legii, care trebuie să stabilească dacă acuzațiile minorei sunt reale ori ba.
Copila locuia cu unul dintre frații ei pentru că tatăl său nu putea să o întrețină, iar mama ei este plecată de la domiciliu de mai mulți ani.
Pe fir a intrat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în grija căreia fata va intra după ce se va însănătoși. Cel mai probabil, ea va fi internată într-un centru de plasament.
Ancheta în acest dosar a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care trebuie să stabilească dacă tatăl fetei a comis fapta de care este acu-zat, iar dacă da el să răspundă pentru ceea ce a făcut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Minoră dispărută de acasă
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța: Viol în Parcul Tăbăcărie
Pagina a fost generata in 0.7959 secunde