Tragedie lângă Cobadin (galerie foto)

O mireasă a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac

2748
O mireasă a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac - e9d318e495563c9ee2bdf6a81b2d052b.jpg
O mireasă în vârstă de 23 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța, după ce mașina în care se afla a lovit o autoutilitară, și apoi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Tragedia a avut loc pe drumul care face legătura între localitățile Ciocârlia și Cobadin.
Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, tânăra de 23 de ani, Mihaela Minea, se afla într-un autoturism Opel, cu care se deplasa dinspre Ciocârlia spre Cobadin, iar la un moment dat șoferul, George Bădilă, de 25 de ani, din Ciocârlia, a încercat să depășească o autoutilitară de transport marfă, condusă de Ion Hristu, de 52 de ani. El a forțat însă depășirea și, văzând că din față venea un autoturism, a încercat să intre la loc, în spatele autoutilitarei, dar nu a mai reușit, mașina intrând în coliziune cu aceasta. Ulterior, cele două vehicule au ieșit în afara șoselei și s-au izbit de un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului, mireasa, aflată pe locul din dreapta față al autoturismului Opel, a murit pe loc, în timp ce șoferul mașinii a suferit răni ușoare, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Pentru scoaterea lor din mașina distrusă a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : Mihaela Palade este de negăsit
Pagina a fost generata in 2.1647 secunde