Seminarul contractorilor, inițiat de Forțele Terestre ale Statelor Unite ale Americii, la Mihail Kogălniceanu

322
La data de 1 octombrie, ora 13, la Căminul Cultural din localitatea Mihail Kogălniceanu, va avea loc Seminarul contractorilor, inițiat de echipa de contractare nr. 643 a Forțelor Terestre ale Statelor Unite ale Americii.
Activitatea se adresează tuturor oamenilor de afaceri care doresc să afle "Cum se fac afaceri cu Guvernul SUA". Echipa își propune astfel să ofere firmelor interesate informații referitoare la procedurile de achiziție și modalitatea de prezentare a ofertelor. De asemenea, se intenționează întocmirea unei liste de furnizori pentru aprovizionare, servicii și construcții, în cadrul programul militar care se desfășoară la Mihail Kogălniceanu și în Poligonul Babadag.
În perioada octombrie - decembrie 2009, Guvernul SUA intenționează să solicite oferte și să atribuie noi contracte pentru următoarele servicii: aprovizionare/angajare personal pentru cantina unității, livrare combustibil vrac, depozitare/gestionare mărfuri, întreținere drumuri și terenuri, deszăpezire, colectare deșeuri, curățenie, spălătorie auto, curățătorie, dezinsecție, furnizare servicii internet, mutare/depozitare mobilier, întreținere generatoare/sisteme ventilație și aer condiționat/clădiri, aprovizionare cu apă. De asemenea, se dorește întocmirea de contracte pentru echipament, mobilier și decorațiuni sală de mese, echipament întreținere ateliere, scaune sală de cinema, echipament sală de sport, mobilier sală de lectură.
Participarea la acest seminar presupune înscrierea obligatorie, până cel mai târziu 28 septembrie 2009, ora 17. Fiecare companie poate fi reprezentată de maximum două persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : Mihaela Palade este de negăsit
Pagina a fost generata in 2.2207 secunde