O navă de transport marfă, cu 12 persoane la bord, s-a scufundat în Marea Neagră

1154
O navă de transport marfă, cu 12 persoane la bord, s-a scufundat în Marea Neagră - navascufundata23882925c1f9835eee-1354625962.jpg

O navă de transport marfă cu 12 membri ai echipajului la bord s-a scufundat marți în Marea Neagră în apropiere de Istanbul din cauza unei furtuni, informează Agerpres. Ambarcațiunea care transporta cărbune s-a scufundat în largul micului port Sile, la nord-est de Istanbul.

Paza turcă de coastă i-a dat dispăruți pe cei 12 membri ai echipajului - 11 ucraineni și un rus -, fără a se ști deocamdată nimic despre soarta acestora. Turcii au trimis un elicopter și bărci de salvare pentru a-i căuta pe membrii echipajului de pe nava Volgo Balt 199.

O altă ambarcațiune de transport marfă, având 14 membri ai echipajului la bord, s-a aflat în dificultate și a fost pe punctul de a se scufunda în largul Kilyos, la nord-vest de Istanbul, au preciza agenția Anadolu și postul de televiziune NTV. Traficul de nave pentru transport de persoane a fost întrerupt marți din cauza vremii proaste pe mai multe linii în Strâmtoarea Bosfor, care leagă Marea Neagră de Marea Marmara traversând Istanbulul, completează sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3164 secunde