O nouă aventură a Navei Școală "Mircea". O destinație surpriză!

217
1

Articole de la același autor

În perioada 1 iulie - 10 august, nava școală "Mircea", ce aparține Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", efectuează marșul anual de instrucție în Marea Mediterană. Itinerarul de marș cuprinde escale în patru porturi - Civitavecchia (Italia), Barcelona (Spania), Marsilia (Franța), Bar (Muntenegru).


Echipajul de la bordul velierului este format din 157 de membri, dintre care 29 de studenți de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și 52 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari "Amiral Ion Murgescu".


Urmare a parteneriatelor de cooperare în domeniul educării și formării studenților, încheiate între Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și instituții de învățământ similare din lume, alături de cadeții români la marșul de instrucție vor participa și 13 cadeți străini din Bulgaria, China, Grecia, Polonia și Turcia.


Pe timpul celor 40 de zile de marș, nava va parcurge aproximativ 4.600 mile marine în Marea Neagră și Marea Mediterană, pe parcursul cărora studenții și elevii vor căpăta noi deprinderi marinărești și profesionale. 


Comentează știrea

rodica
30 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Constanța focus : Bricul Mircea, atunci și acum
Pagina a fost generata in 0.4719 secunde