O NOUĂ TRAGEDIE ZGUDUIE ROMÂNIA! S-a sinucis la 33 de ani, aruncându-se de pe pod. Polițiștii au găsit un bilet de adio

1807
O NOUĂ TRAGEDIE ZGUDUIE ROMÂNIA! S-a sinucis la 33 de ani, aruncându-se de pe pod. Polițiștii au găsit un bilet de adio - sinucideremortaruncatdelaetaj552-1527920660.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 33 de ani s-a aruncat în cap de pe un pod, direct pe asfaltul Autostrăzii Timișoara – Lugoj, iar câțiva șoferi au trecut cu mașinile, în viteză, peste trupul neînsuflețit al acestuia, fără să își dea seama despre ce este vorba. Polițiștii au găsit și un bilet de adio în care bărbatul își cere scuze familiei pentru gestul său.

Bărbatul de 33 de ani din Timișoara s-a dus înainte de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, cu o mașină de ocazie până în dreptul unui pod peste autostrada Timișoara – Lugoj, spun polițiștii, iar după ce a fumat două țigări și-a sunat soția căreia i-a spus că urmează să se sinucidă. Femeia nu l-a crezut, pentru că soțul ei mai amenințase și în trecut că se va sinucide.

Bărbatul a sărit, apoi, în cap, de la aproximativ șase metri, direct pe asfalt.

Mai multe mașini au trecut în viteză peste trupul tânărului, fără ca șoferii să își dea seama despre ce este vorba, iar bucăți din cadavru s-au împrăștiat pe șosea.

Alți conducători auto au sunat la numărul de urgență 112.

Imediat, circulația pe autostrada Timișoara- Lugoj a fost blocată, iar polițistii au început cercetările.

Polițiștii criminaliști au găsit și un bilet de adio în care bărbatul spune că este singurul vinovat de gestul său, că a căzut în patima alcoolului și că era depresiv, dar că își cere scuze familiei.

Polițiștii încearcă să afle ce anume l-a împins pe bărbat să-și ia viața, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.432 secunde