O polițistă ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită de colegi

316
O polițistă ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită de colegi - seinfiinteazapolitiasigurantasco-1629539873.jpg

Articole recomandate

Vineri seară, o polițistă ar fi încercat să se sinucidă în apartamentul din Galați în care locuiește. Tânăra, care este agent la o secție de poliție, ar fi fost găsită de colegii săi, cu leziuni la mâini, produse prin tăiere. 

Polițista a refuzat să fie transportată la spital, dar a primit asistență medicală la fața locului de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Inspectoratul de Poliție al Județului Galați a transmis că 'nu putem comunica informații cu privire la acest incident', potrivit Pro Lider FM. 

Conform reglementărilor în vigoare, în cauză se va demara o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.



Sursa citată precizează că, până la soluționarea cauzei, tânăra polițistă nu mai are voie să poarte armă și va fi reevaluată din punct de vedere psihologic, pentru a se stabili dacă mai este aptă să lucreze în structurile MAI.

Ea ar lucra în Poliție de 2 ani. Urmează să fie stabilite și motivele care au împins-o să recurgă la acest gest.O poliţistă din Botoşani a fost lovită în timpul unei intervenţii, când încerca să încătuşeze un tânăr recalcitrant, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, echipajul de poliţie intervenea pentru aplanarea unui scandal produs în faţa unui bar din municipiul reşedinţă de judeţ. În timpul acţiunii, tânărul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină.

'Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului a procedat la imobilizarea unui tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine. În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zona au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amenda în valoare totala de 6.000 de lei', a afirmat Nenişcu.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura internării la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitaţie. Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângă Judecătoria Botoşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, transmite Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7647 secunde