Infracțiuni cu repetiție

O șoferiță din Constanța "colecționează" dosare penale pentru alcool la volan

762
O șoferiță din Constanța

Articole de la același autor

O femeie din Constanța căreia i-a fost suspendat permisul auto, în urmă cu câteva luni, a călcat din nou pe bec și s-a ales cu un nou dosar penal. În ambele dăți, șoferița s-a urcat la volan sub influența alcoolului. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 14 spre 15 septembrie, polițiștii de la Rutieră au fost la datorie, pe străzile Constanței, oprind șoferii pentru verificări de rutină. În jurul orei 2.00, oamenii legii au tras pe dreapta, pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța, un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 30 de ani, din Constanța. Oamenii legii au constatat că șoferița era sub influența băuturilor alcoolice, dar a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest și nici nu a dorit să meargă la spital, pentru a îi fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, polițiștii au descoperit, în urma verificărilor, că femeia avea permisul auto suspendat, încă din luna martie a acestui an, tot pentru că a condus sub influența alcoolului. În consecință, aceasta s-a ales cu un nou dosar penal. 


XXX 
Cu dosare penale s-au ales și o tânără de 18 ani, care a fost surprinsă la volanul unui autoturism, în localitatea Tichilești, deși nu avea permis de conducere, dar și un bărbat de 51 de ani, care conducea pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, deși avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3826 secunde