O tânără a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Fata ceruse ajutorul poliției înainte

392
O tânără a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Fata ceruse ajutorul poliției înainte - crima-1626341082.jpg

Articole recomandate

O crimă înfiorătoare a avut loc azi-noapte, în comuna Baia de Fier, județul Gorj. O fată de doar 19 ani a fost ucisă de fostul ei prieten.


Individul nu suporta ideea că a fost părăsit așa că, după o serie întreagă de amenințări cu moartea, a pândit-o și a înjunghiat-o.


Grav este că tânăra chiar ceruse ajutorul poliției, însă rudele ei susțin că răspunsul primit ar fi fost că “atacatorul trebuie prins în fapt, ca să fie pedepsit”. Iată că acum, fapta s-a săvârșit, și deznodământul este tragic... 


După miezul nopții, individul de 20 de ani a luat-o cu forța pe fată, dintr-o mașină, în care ea era cu un alt băiat. Înarmat cu un cuțit, a rănit-o, a urcat-o în autoturismul lui și a pornit cu viteză spre Târgu Jiu.




Simona Martin – mama fetei: “Pe la 1 fără 20 m-a sunat un prieten de-ai lor: ‘Veniți că pe Denisa o înjunghie, o urca în mășină și pleacă cu ea’. Ce puteam face mai mult. Fată a fost într-o mașină, a smuls-o din mașina respectivă, a înjunghiat-o că se vede balta de sânge acolo unde a înjunghiat-o și a fugit cu ea încoace spre Târgu Jiu”.


În cele din urmă, victima a fost preluată de un echipaj medical, dar pierduse prea mult sânge și nu a mai putut fi salvată. Tatăl suspectului a aflat de la polițiști despre faptele fiului sau.


Procurorii cer arestarea preventivă a suspectului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5872 secunde