O tânără bulgăroaică a trecut ilegal granița în România

856

Articole de la același autor

În seara zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră au descoperit, în zona de trecere a frontierei Silistra - Ostrov, o femeie din Bulgaria care a trecut ilegal frontiera.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța, comisar șef Adrian Burcea, la verificarea documentelor a rezultat că tânăra se numește H.P., este de cetățenie bulgară și are aproximativ 28 de ani.
În urma verificărilor, s-a constatat că femeia a trecut ilegal frontiera din Bulgaria în România, pe numele său existând interdicția de a părăsi teritoriul statului bulgar.
Aproape concomitent, la Punctul de Trecere a Frontierei comune Silistra - Ostrov, într-un autoturism care venea din Bulgaria au fost descoperite actele tinerei. Șoferul, cetățeanul bulgar M.A., de 32 de ani, a declarat că persoana reținută este prietena sa și că intenționau să ajungă împreună în Germania, în vederea găsirii unor locuri de muncă.
Cele două persoane vor fi cercetate pentru trecere ilegală a frontierei, în cazul tinerei, și pentru complicitate la trecere frauduloasă a frontierei, în cazul bărbatului.
Cetățenii au fost predați autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu acordul de readmisie semnat între autoritățile române și cele bulgare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1004 secunde