O tonă de scrumbie, confiscată de Garda de Coastă

372
1
O tonă de scrumbie, confiscată de Garda de Coastă - img7816-1335429086.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe timpul executării unor acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, au depistat un bărbat care transporta cu o ambarcațiune, o tonă de pește fără documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil din localitatea Murighiol. Pe numele persoanei depistate au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește.

Comentează știrea

Puz peninsula de la John doe 31 ianuarie revin cu o completare ,la zorile va fi unul din cele 3-4 blocuri de 30 de nivele...30 domle, 30... de 3 ori mai inalt decat turnul circular... ce este si mai frapant este usurinta cu care acesti oameni incep santi
26 aprilie 2012
Puz peninsula de la John doe 31 ianuarie revin cu o completare ,la zorile va fi unul din cele 3-4 blocuri de 30 de nivele...30 domle, 30... de 3 ori mai inalt decat turnul circular... ce este si mai frapant este usurinta cu care acesti oameni incep santi

Puz peninsula de la John doe 31 ianuarie revin cu o completare ,la zorile va fi unul din cele 3-4 blocuri de 30 de nivele...30 domle, 30... de 3 ori mai inalt decat turnul circular... ce este si mai frapant este usurinta cu care acesti oameni incep santierul fara absolut nici-un aviz! ca sa incepi santier iti trebuie autorizatie de constructie , pentru autorizatie trebuie sa fie avizat puz-ul peninsula.Or sa vina cei de la inspectia de stat in constructii si vor pleca cu coada intre picioare cum au plecat si din biroul primarului in urma cu 2 saptamani...ce urmeaza? un zid de sticla(p+7 pana la p+30)pe tot taluzul dinspre modern, de la turnul circular pana la hotelul neterminat din marina constanta...un simplu calcul de suprafete pe seama puz-ului arata asa...suprafata construita totala pe taluzul dinspre modern...803.807 metrii patrati...si da sunt 800 mii metri patrati nu 800,807.Asta inseamna 80 hectare construit .Acum va rog sa va imaginati urmatorul scenariu :aproximativ 10000 de autovehicule incercand sa ajunga acolo si de acolo in oras...Binenteles veti spuen ca se vor face si strazi!Da una singura cu cate o banda pe sens!Consider acest Puz cadould e pensionare pentru primarul samba!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6815 secunde