Oamenii legii, razie în cluburile și terasele de pe litoral

190
Oamenii legii, razie în cluburile și terasele de pe litoral - raziecovidpolicesursarealitatea-1597678463.jpg

Articole de la același autor

Zonele aglomerate din județul Constanța au fost verificate, în noaptea de duminică spre luni, de aproximativ 170 de forțe de ordine. Polițiști, jandarmi, pompieri și angajați ai instituțiilor abilitate de control au acționat pe litoral și în preajma cluburilor, teraselor, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul acțiunii au fost verificate 135 de societăți comerciale, fiind aplicate 211 sancțiuni contravenționale, în valoare de 90.000 de lei, dintre care 26 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 144 privind nereguli de circulație pe drumurile publice, iar 11 pentru comerț ilegal.

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 12 obiective, unități de turism, cluburi și discoteci. În locațiile respective au fost depistate 50 de deficiențe, fiind aplicate 50 de sancțiuni, respectiv 35 de avertismente și 15 amenzi, în valoare totală de 17.500 lei.

"Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de distanțare fizică, pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor", au subliniat polițiștii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4747 secunde