Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Mamaia, la noapte

153
Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Mamaia, la noapte - atentiesoferi-1597678628.jpg

Articole de la același autor

Continuă intervențiile asupra carosabilului pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu.

Potrivit reprezentanților Confort Urban, în această noapte, lucrările de frezare a zonei carosabile vor cuprinde sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat banda de circulație de lângă scuarul median și s-a decapat stratul de asfalt existent pe celălalt sens de mers. De asemenea, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia a fost finalizat procesul de asfaltare. Carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, între orele 19.30 și 5.00. Procesul de reabilitare a carosabilului va continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. Carosabilul decopertat va fi îmbrăcat în asfalt.

"Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia prevede paviment recondiționat, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", solicită purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5758 secunde