Spațiile publice din municipiul Constanța, dezinfectate zi și noapte

179

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Constanța acționează permanent pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, parcurilor, locurilor de joacă și platformelor de deșeuri din oraș.

Săptămâna aceasta, echipele acționează în zonele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare, Inel I, precum și în Parcul Tăbăcărie. Totodată, în fiecare zi se dezinfectează aleile de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

"Cu excepția platformelor de deșeuri care sunt dezinfectate cu o soluție pe bază de clor, celelalte spații sunt igienizate cu un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat", explică reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4236 secunde