Stelian Ion, de la USR, a dezmințit acuzele privind garsoniera, cu acte doveditoare

1725
Stelian Ion, de la USR, a dezmințit acuzele privind garsoniera, cu acte doveditoare - stelianiondezmintire-1597685641.jpg

Articole de la același autor

Într-o conferință de presă susținută ieri în fața blocului "discordiei" Stelian Ion, candidatul Alianței USR- PLUS, a adus acte doveditoare prin care a arătat că, acuzele ce i se aduc cu privire la obținerea unei garsoniere ANL în anul 2005, sunt de rea credință.

"Constanța este un oraș captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar. Aceste grupări pun acum la bătaie milioane de euro și toată influența politică și economică pe care o au. Pentru că unii știu că, odată ajuns acolo, voi descoperi ilegalități colosale, în vreme ce alții vor să pună mâna pe oraș pentru a-l trece de la un grup de interese, la propriul lor grup de interese. Constat că sunt cel mai atacat candidat din țară la alegerile de acum și asta îmi demonstrează două lucruri: că stau foarte bine în sondaje și că acești inși se tem foarte tare de mine. Au și de ce! Le e frică, pentru că, sunt cel mai bun contracandidat pe care l-ar putea trimite pe actualul primar acasă", a spus Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al Municipiului Constanța.

El a explicat că totul a pornit de la un articol apărut în urmă cu câteva zile într-un ziar online, în care era prezentat un act medical eliberat de Spitalul Militar Constanța, dar care a fost publicat trunchiat.

"Pe verso erau trecute mai multe diagnostice printre care și TBC, în baza căruia am obținut scorul pentru a mă încadra la o locuință ANL. Legat de minciunile inventate despre garsoniera ANL, în care locuiesc și acum împreună cu familia, vă spun un singur lucru: Nu am săvârșit absolut nicio ilegalitate. Nu este nimic anormal ca un tânăr cu venituri modeste, aflat la început de drum, să primească un astfel de sprijin de la stat. Nu am primit în 2005 această repartiție pentru a o subînchiria, cum au făcut unele persoane, ci pentru că aveam efectiv nevoie de o locuință și îndeplineam criteriile legale", a mai spus Stelian Ion.

În altă ordine de idei, el a mai explicat că se aștepta la atacuri murdare în campania electorală, fapte inventate de contracandidații săi care se tem că va ajunge la Primăria Constanța. În plus, a menționat Stelian Ion, pe surse a primit deja amenințări cu noi dezvăluiri ce vizează atacuri la persoana sa, însă, spune Stelian Ion, asemenea lucruri nu-l sperie, ci mai mult îl întăresc.   



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1083 secunde