Concurs Opel furat din Spania, găsit pe străzile Constanței

431

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră constănțeni au depistat încă un autoturism ce figura în bazele de date ca fiind furat din țările membre ale Uniunii Europene.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, în urma unei acțiuni desfășurată pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, lucrători ai Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța l-au depistat, pe raza municipiului Constanța, pe Octav C., de 26 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Zafira, despre care existau date și informații că este furat.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Interpol a rezultat faptul că respectiva mașină figura ca furată din Spania, din ziua de 14.11.2007.
Celui în cauză i s-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt.
De la începutul anului, la nivelul DPF Constanța, este al unsprezecelea caz pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0121 secunde