Concurs Operat după ce a făcut sex anal cu tubul unui spray

1176

Articole de la același autor

Un bărbat din Cernavodă a fost supus, de urgență, unei intervenții chirurgicale după ce tubul unui spray i-a ajuns în intestinul gros și nu a mai putut să și-l scoată singur.
Pacientul, în vârstă de 50 de ani, a ajuns mai mult mort decât viu și cu dureri groaznice la spitalul din Cernavodă. El a povestit cadrelor medicale că în urmă cu o zi s-a uitat la un film erotic și a vrut să încerce pe cont propriu senzații noi.
Astfel, după ce a consumat câteva pahare de alcool ca să-și facă curaj, acesta a luat tubul unui spray pe care l-a găsit în casă, din dorința de a face sex anal cu el.
După ce și l-a introdus în anus așa cum văzuse în film, la scurt timp și-a dat seama că nu-l mai poate scoate și a început să simtă dureri insuportabile.
Timp de o zi, el a tot încercat să și-l extragă singur, însă când a văzut că este în prag de leșin a lăsat rușinea de-o parte.
El a pus mâna pe telefon și a chemat ambulanța care l-a transportat la spitalul din Cernavodă.
Medicul Cristian Nicoară a declarat că bărbatul a fost operat după ce tubul sprayului migrase în colon și se blocase în intestinul gros.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4581 secunde