Video Opt navigatori români, atacați de PIRAȚI! Foto și video CUTREMURĂTOARE

4207

Articole de la același autor

O înregistrare video cutremurătoare dezvăluie calvarul echipajului unei nave italiene atacate pentru a doua oară în ultimele șase luni, în Golful Mexic. Pirații i-au amenințat pe navigatorii de pe OSV Remas (opt dintre ei sunt români!), s-au tras focuri de armă, doi membri ai echipajului fiind răniți.

Potrivit site-ului El Heraldo de Tabasco, bandiții au furat echipamente de sudură, căști și echipamente de scufundare.

Filmulețul postat pe youtube de Observatorul Prahovean îi arată pe ofițeri urmărind atacul pe ecranul computerului. Trei pirați, dintre care doi poartă cagule, îi amenință pe doi navigatori cu pistoale.

Nu este prima dată când nava este atacată de bandiți, în noiembrie 2019, doi membri ai echipajului fiind răniți în timpul unui alt incident petrecut în largul Mexicului. Atunci, opt pirați s-au apropiat de vapor folosind două bărci de mare viteză, au deschis focul, un glonț lovindu-l pe un navigator în genunchi. Cel de-al doilea marinar a fost lovit cu o rangă. Și în acest caz, pirații au furat mai multe obiecte, informează tradewindsnews.com.

Au fost alertate imediat autoritățile, iar cei doi navigatori răniți au fost duși pe uscat, la Ciudad de Carmen, unde OSV Remas a ajuns escortat de o navă militară mexicană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1419 secunde