Ordinul privind decontul chiriei pentru personalul auxiliar din justiție a fost publicat în Monitoriul Oficial

389
Ordinul emis de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și de alți șefi de instituții din sistemul judiciar, privind stabilirea plafonului maxim în limita căruia se poate deconta chiria pentru personalul auxiliar de specialitate și conex din instanțe și parchete a fost publicat în Monitorul Oficial.
Ordinul, emis de Cătălin Predoiu, șeful CSM, procurorul general, șeful DNA și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, prevede că plafonul maxim se stabilește în euro, iar decontarea diferenței contravalorii chiriei se va face în lei, la cursul valutar comunicat de Banca Națională a României, valabil la data achitării chiriei către proprietar.
Din cauza protestelor grefierilor din ultimele două luni, Cătălin Predoiu a decis să le deconteze și acestora chiria, în timp ce sumele plătite pentru chiria judecătorilor au scăzut.
Astfel, potrivit Ordinului publicat de curând în Monitorul Oficial, plafonul maxim pentru personalul auxiliar și conex din justiție ajunge, în București, la 600 de euro, dar și la 100 de euro în anumite localități din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Iunie 2009
Stire din Eveniment : "Cu viața mea apăr viața"
Pagina a fost generata in 1.8124 secunde