PANICĂ LA BORD! Un avion de 230 de pasageri a aterizat de urgență într-un lan de porumb

1106
PANICĂ LA BORD! Un avion de 230 de pasageri a aterizat de urgență într-un lan de porumb - 68618322264534285214466722719608-1565848903.jpg

Articole recomandate

Un avion de pasageri care decolase de la Moscova a aterizat de urgență într-un lan de porumb, joi dimineață.

Pasageri dezorientați, într-un lan de porumb, abia coborâți dintr-un avion care s-a aflat la câțiva pași de o mare tragedie: acestea sunt imaginile care circulă pe rețelele sociale din Rusia.

Potrivit BoardinPass, compania aeriană Ural Airlines a confirmat că o aeronavă de pasageri Airbus A321 a efectuat o aterizate de urgență într-un lan de porumb după ce un stol de păsări i-a lovit ambele motoare.

"Am avut o aterizare de urgență în Zhukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, iar echipajul a efectuat aterizarea la un kilometru distanță de pistă", a declarat directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratovбo, citat de Tass.

Unele informații sunt contradictorii. Un incendiu a fost anunțat, iar imaginile arată și spuma folosită pentru stingerea acestuia, dar oficialii companiei spun că nu au existat flăcări.

Tass mai spune că un motor s-ar fi desprins în timpul aterizării forțate, pe burtă, a aeronavei.

Zborul U6178 decolase de la Moscova și ar fi trebuit să ajungă la Simferopol, în Crimeea. Deocamdată nu au fost anunțate victime, dar mai multe ambulanțe și două elicoptere au fost trimise, iar unii pasageri sunt tratați la fața locului.

Avionul avea 234 de oameni la bord, inclusiv șapte membri ai echipajului.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7794 secunde