Panică printre părinții din cartierul Inel II. Elevi amenințați de un bărbat, cu un briceag

4838
Panică printre părinții din cartierul Inel II. Elevi amenințați de un bărbat, cu un briceag - untitled-1545221918.jpg
Părinții din cartierul Inel II sunt în stare de alarmă de aseară, de când au fost avertizați că în zonă se află un individ care ar fi amenințat mai mulți copii cu un cuțit, cerându-le telefoanele.


Avertizarea circulă de ieri seară pe grupurile de părinți ai elevilor Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța. 


"Bună seara! Vă rog să le transmiteți copiilor să fie foarte atenți când vin sau pleacă de la țcoală. Azi, patru copii din clasa a V-a și a VI-a au fost victime ale unei tentative de tâlhărie în drum spre școală, între orele 11 și 12, din partea unui individ care avea un cuțit și cu față acoperită de un fular. Incidentele s-au întâmplat pe străzi din jurul școlii. Școala a chemat poliția, dar copiii nu pot aprecia vârsta individului și nici nu-i pot descrie fizionomia. Am observat că pe strada din fața școlii patrulau mascații în seara asta", este mesajul care circulă începând de aseară printre părinți.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au confirmat că a fost depusă o plângere în cursul zilei de ieri.

"A fost semnalat un incident, în care doi copii din Constanța au fost acostați de un bărbat care avea un briceag în mână, care le-a cerut telefoanele. Minorii nu au suferit nicio vătămare corporală", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Se pare că individul a fugit în momentul în care copiii au strigat după ajutor și nu a apucat să le ia telefoanele.


"Facem cercetări pe raza Secției 4 de Poliție pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată", au mai spus cei de la IPJ Constanța.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.43 secunde